Bij het vinden van werk

Op zoek naar werk?

LOGOHeb je geen baan of dreigt er ontslag? Of zit je niet meer op de juiste plek in je huidige baan? Welke baan sluit aan bij jouw kwaliteiten, talenten en werkervaring?
En hoe bereid je je voor op een sollicitatie?

Wij helpen je graag! Samen gaan we op zoek naar de baan die bij jou past. Als je je bij ons aanmeldt, kunnen we je koppelen aan een maatje, of ga je deelnemen aan een JobGroup.

 

Maatjes

Een maatje helpt je om te ontdekken welke baan aansluit bij jouw kwaliteiten, talenten en werkervaring. Ook ontdek je hoe je jezelf kunt presenteren tijdens een sollicitatie.
Afhankelijk van jouw vraag kan een maatje je begeleiden op het gebied van:

- Kwaliteiten en valkuilen in kaart brengen
- Opstellen van een sollicitatiebrief
- Helpen met zoeken naar vacatures
- Voorbereiden op sollicitatiegesprek

Een maatje gaat een tijdje met je optrekken, zodat jij uiteindelijk (weer) werk kunt vinden.

Je kunt ook kiezen voor één van de JobGroups.

Jobgroups

In de reguliere JobGroup leer je in zeven groepsbijeenkomsten hoe je nieuw werk zoekt. In deze training leer je geschikte banen vinden, solliciteren en netwerken. Daarnaast is een heel belangrijk onderdeel dat we gaan kijken naar wie jij bent, wat jij kunt en wat jij wilt! Na deze zeven bijeenkomsten ben je beter voorbereid op de arbeidsmarkt.

In de JobGroup Ik werk in Nederland leer je als nieuwe Nederlander in tien lessen over werken in Nederland. Ook hier leer je solliciteren, netwerken en bovendien welke regels er gelden in Nederland. Met jouw talenten, ervaring, wie je bent en wat je wilt gaan we aan de slag! Je kunt na tien bijeenkomsten beter een plek vinden op de Nederlandse arbeidsmarkt.

 

Stappen na je aanmelding

1. Intake: Een coördinator neemt contact met je op. Samen plannen jullie een intake om te bespreken waar je mee aan de slag wil.

2. Koppeling: Onze coördinator kijkt welk maatje bij jou past en maakt vervolgens een koppeling

3. Kennismaken: Je maatje maakt met jou een afspraak voor de kennismaking. Dan maken jullie een plan van aanpak waar jij wat aan hebt.

4. Aan de slag: 'Samen' is het succes van onze aanpak. Je maatje helpt je op weg tot je het zelf kan. Jullie houden contact voor als je nog vragen hebt.

 

Meld je nu aan via het onderstaande formulier!

Ben je op zoek naar werk? Vul dit formulier in!
We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op
Toestemming**: We kunnen je alleen helpen als we je kunnen bereiken. Daarom vragen we deze gegevens van je. We geven je persoonsgegevens aan niemand anders en we bewaren ze niet langer dan nodig is. Lees voor meer informatie de privacyverklaring van Voor Elkaar Amersfoort .
9 + 1 =

Related Articles

Adres

Postadres:

Amelisweerd 77
3813 XE  Amersfoort

Email: info@voorelkaaramersfoort.nl

Zoeken